Udgåede Camp-let modeller

Camp-let har produceret mange forskellige teltvognsmodeller

I listen herunder har vi lavet en samling af de forskellige modeller der er blevet produceret gennem tiden.
Er du den glade ejer af en vores tidligere modeller, så vil vi gerne se billeder, del dem gerne på vores Facebook side.

Forhandlere - Oversigt over Camp-let forhandlere i verden

Camp-let generationerne

Camp-let har gennem årene udviklet for at tilpasse sig efter campisternes behov. Der er blevet holdt fast i grundprincipperne, hvor funktion er i højsædet.
Camp-let producere nu 5. generation af den kendte teltvogn. Denne generation er udviklet i samarbejde med danske Camp-let forhandlere og Camp-let kunder.
Camp-let har også gennem årene haft nogle ”afspringere” fra det kendte åbningssystem. – Herunder har vi givet en kort beskrivelse af generationerne.
I løbet af hver generation er der blevet forbedret og udviklet på modelserien. Som et godt eksempel kom den nu meget kendte hjælpefjeder til åbningen af låget i midten af 4. generations levetid. Farve, facelift og utallige udstyrsvarianter kommer løbende.

Handy:

Den første vogn til camping rullede fra Camp-let (dengang Christian Nissens møbelfabrik) i 1955. Vognen, Handy, kan bedre betegnes som en Folding Caravan. Handy blev produceret i et lille styk antal, men der findes stadig nogle eksemplarer rundt om i Europa.

1. generation - Camp-let 300 og 400:

Den første Camp-let så lyset i 1967 og var produceret i træ og et meget simpelt stangsystem gjorde opstillingen hurtig og enkel. Vognen var tiltænkt til de familier med villatelte, hvor teltene var blevet så store at man medbragte en trailer til al bagagen.
I slutningen af 1969 kommer en forstørret udgave af Camp-let 300, som ganske enkelt hed Camp-let 400. Begge modeller solgte godt, det blev startskuddet til en længere historie i Campingbranchen.

2. generation – Camp-let 500

Først i 70’erne udviklede man ny model i glasfiber, på den måde kunne man lave stærke, lette produkter med et godt design.
1972 var man klar med en ny generation, som for alvor satte Camp-let på campinglandkortet.
Camp-let 500 bestod af en top og bund i glasfiber og dermed plads til 4 personer. Telte blev leveret fra OBI på Fyn og naturligvis i bomuld som datidens villa/fortelte.

3. generation – Camp-let GT og GLX

Kravene fra Camp-let campisterne var stigende og der skulle udvikles en modelserie for den ellers populærere Camp-let 500. Glasfiber var vejen frem og grundprincipperne skulle der ikke ændres ved. Det nu meget kendte Camp-let system blev født og den lille kompakt vogn kunne nu fås med køkken, større telt, flere udstyrs muligheder og praktisk design med tagbagagebærer.

I mere en 10 år var denne generation en af de mest solgte teltvogne på det Europæiske marked.

4.generation – Camp-let Apollo, Concorde og Royal

Den mest solgte serie skulle afløses, hvilket stillede større krav. Camp-let skulle ramme en bredere målgruppe end nogen sinde. Apollo - blev en god start vogn og ideel for 2 personer, Concorde - mellem vognen blev Europas mest solgte vogn og Royal - for at give mulighed for ekstra luksus. Senere kom Camp-let Savanne til generationen, der med sine lyse farver og nye muligheder gav hele serien et løft.
Generationen har vundet utallige priser i England som bedste teltvogn.

5. generation -  Camp-let Basic, Savanne, Classic, Adventure og Premium

Til sæson 2012 stod Camp-let klar på verdensmessen I Düsseldorf med en helt ny serie. Savanne var her det eneste navn der gik igen. Apollo blev afløst af Basic, Concorde af Classic og Royal af Premium. 
Eksport er stadig en større og større del af Camp-let’s salg hvor Savanne og Adventure var tiltænkt som en tilpasning af nogle af Sydeuropæiske markeder.

Classic og Premium der begge har telte produceret i åndbart Acryl, er hurtigt blevet eftertragtet i hele Europa. Det nye materiale og sy teknikker, samt design er udviklet i tæt samarbejde med den danske telt fabrikant Isabella.

5. generation byder på nytænkning i vognen, med mere bagageplads under tranport, mere aerodynamisk og moderne design. Det nye køkken system giver større bordplads end i de fleste campingvogne og standard koldskums madrasser sørger for den bedste komfort.
Standard på alle vogne er naturligvis hjælpefjeder, der hjælper med at åbne og lukke låget, integrerede tagprofiler til cykelstativ eller tagbagagebærer. Alle materialer er holdt i højeste kvalitet for at sikre mange års god camping.
Den nye generation er resultatet af workshop, afholdt med de kunder der for alvor har sat Camp-let’er på prøve og flere solgte vogne skal også ses i lyset af at familien har valgt at skifte fra gamle til ny Camp-let.

Modelliste:

1955 til 1956    Handy
1968 til 1971    Camp-let 300
1969 til 1971    Camp-let 400
1971 til 1979    Camp-let 500
1978 til 1982    Camp-let Joker
1979 til 1989    Camp-let S, GT, GTE, GLX,
1987 til 1990    Camp-let Safir
1990 til 2011    Camp-let Apollo, Apollo Lux, Concorde, Royal
2006 til 2011    Camp-let Savanne
2012 til 20??    Camp-let Basic, Basic +, Savanne, Classic, Adventure, Premium
2013 til 20??    Camp-let Limited Edition 1969

Website by Nobrainer Web