Teltvogn i efteråret - kan man det?

Ja det kan man godt - i hvert fald hvis man er Lis Møller og Kjeld Larsen. De rejser nemlig Danmark rundt med deres Camp-let fra det tidlige forår og indtil oktober, hvilket er noget af de bedste de ved.

Efterårscamping

Luksus telt på hjul

58-årige Kjeld havde aldrig tidligere camperet, da han mødte Lis Møller fra Sønderborg. Det havde den 59-årige pædagogmedhjælper til gengæld.

Engang var Lis inkarneret teltholder, men valgte senere at skifte over til en Camp-let, blandt andet på grund af de bedre senge og et praktisk køkken.

- Jeg vil gerne have mere luksus, end man har i et villatelt, men der skal stadig være et telt omkring mig. Så der var heller ingen tvivl, da vi for tre år siden ville til at campere og købte en brugt Camp-let.

Når Kjeld Larsen kobler Camp-let’en på Toyotaens anhængertræk, ser han ikke bare frem til et par gode campingdage, men også nogle nætter med en dyb og rolig nattesøvn.

- Jeg er førtidspensionist på grund af en ødelagt arm. Derhjemme i Sønderborg sover jeg uroligt om natten og vågner ofte med en hånd, der ”sover” og gør ondt. Det er slet ikke tilfældet, når jeg er på camping. Det er kun en lille, men væsentlig sidegevinst at drage ud med vores Camp-let, fortæller Kjeld Larsen.

Ny teltvogn på messe

Parret udskiftede deres brugte Camp-let med en splinterny vogn, da de besøgte Camp-lets stand på Camping- og Fritidsmessen i Herning i foråret 2014:
- Vi skulle egentlig bare kigge, men inden vi så os om, havde vi handlet. Den nye vogn har i modsætning til den gamle en gaspatron, som hjælper til, når man skal åbne og lukke. Kjeld døjer med den ene arm, og nu kan jeg åbne og lukke vores teltvogn.

Der kom også en del ekstraudstyr med i pakken. Blandt andet er vognen udstyret med en bagagebærer, og begge kabiner er forsynet med en ekstra og ventilerende bund under madrasserne, for at give en bedre isolation.
Med de to bunde og et par små elektriske varmekilder kan parret nemt holde varmen om natten, også når det bliver køligt i ydersæsonerne. De camperer nu lystigt fra det tidlige forår til starten af oktober.

Forhandlere - Oversigt over Camp-let forhandlere i verden

Website by Nobrainer Web