Perfekt start for Camp-let i Sverige

For første gang i 20 år er Camp-let for alvor vendt tilbage på det svenske marked, og præsenterede deres 2010 modeller på Elmia i Jönköbing.

Camp-let i Sverige

I 20 år har Camp-let været svær at finde på det svenske marked, men nu mærker den danske teltvogns producent stærk interesse fra det svenske marked. ”Vi kan se at interessen for mindre campingvogne og telte er stigende, de svenske campister vil rejse mere rundt og det er her vi er stærke” siger salgs- og marketingschef Hans Jørn Nissen.
Camp-let’s importør, Ulf Bjärhov, ser positivt på fremtiden i Sverige og mener, at det er det helt rigtige tidspunkt man har valgt til at sætte den pris belønnede teltvogn i på markedet igen.

Elmia var den første messe i mange år, og det var her det skulle vise sig om det svenske marked ville tage godt imod Camp-let. Elmia er kendt for stor deltagelse af campister med store campingvogne og autocampere, som i løbet af weekenden besøger messen. Herudover er messen besøgt af tusindvis af andre, og var den perfekte messe for at afprøve comebacket.

”Vi er ovenud tilfredse med resultat af messen; at vores Camp-let stand skulle blive så godt besøgt, havde vi aldrig drømt om” siger importør Ulf Bjärhov. Camp-let var nok mellem de mest populær stande på messen, og sælgerne måtte lægge øre til mange farverige udtryk. Perfekt, heftigt, smart, gennemtænkt er kun nogle af roserne Camp-let sælgerne måtte hører gang på gang.

Camp-let er kendt for sin høje kvalitet, men naturligvis også for hvad der populært kaldes ”Camp-let systemet” - altså måden at rejse sin feriebolig på. Camp-let blev slået op og i flere gange end nogle af sælgerne kunne tælle, og måtte hver gang forbløffes over den skare af besøgende det trak til standen.

Ronnie og Sigge, som er 2 af de svenske Camp-let forhandlere, var helt enige om at Camp-let har fundet plads på det svenske marked. ”Det den helt rigtige rejsevogn, det fik vi bekræftet af rigtig mange campingvognscampister, der ønsker at lægge vognen fast og rejse ud for at opleve med Camp-let’en” siger de begge begejstrede over weekendens forløb.

En ovenud tilfreds salgs- og marketingschef udtaler ”Jeg kunne ikke min vildeste fantasi have ønsket mig en bedre start, vi stod klar med motiveret personale, en stand der viste vi var kommet for at blive og så et publikum med så stor interesse for vores produkt”.
Camp-let nåede ikke engang at komme i gang før de første vogne var solgt. Af den grund besluttede mandskabet sig hurtigt for at booke en stand i Stockholm og vil derfor være at finde på Kista messen 25/9 – 27/9. Camp-let glæder sig til at tage imod endnu flere kunder i Stockholm.

Forhandlere - Oversigt over Camp-let forhandlere i verden

Website by Nobrainer Web