Gør din Camp-let teltvogn vinterklar

Løvet er så småt ved at falde af træerne, og det er tiden, hvor landets Camp-let ejere sætter vognene i vinterhi. Her er det en rigtig god idé at tage nogle få og enkle forholdsregler, så teltvognen holder i rigtig mange år.

Camp-let ejeren skal først og fremmest tjekke, at teltet inde i vognen er helt i orden efter sæsonen og samtidig sikre sig, at teltet er knastørt, før vognen pakkes sammen for vinteren. Ikke noget med at bruge silikone eller andre midler. Du skal bare vaske eventuelt snavs af teltdugen med rent vand og som sagt sørge for at få det ordentligt tørt.

Camp-lets tilbehørsprogram rummer en opbevaringsbøjle med hjul, hvormed man hurtigt vipper vognen om på siden og ruller den ind i en garage eller en carport. Så fylder teltvognen næsten ingenting.

Hvis Camp-let’en skal opbevares i en tør, lun garage, kan man sagtens lade teltet sidde i, men hvis vognen skal overvintre i en carport, gør man sig selv en tjeneste ved at afmontere teltet. Det tager 5 minutter at pille teltet ud af en Camp-let og cirka 20 minutter, når teltet skal genmonteres til forår. Hvis den tømte Camp-let skal stå udenfor i vinterhalvåret, bør man med fordel investere i en vinterkappe, så vognen er dækket helt ind og sikret mod regn og sne.

Er man ikke selv til de praktiske sysler, kan man bestille et serviceeftersyn hos vore forhandlere og lade dem gennemgå vognen fra A til Z. Det er her i efterårs- og vintermånederne, at de har god tid på værkstederne til at udføre den slags opgaver, fremfor at man møder op i foråret, hvor de har travlt med at klargøre vogne til nye kunder, siger direktør i Camp-let, Hans Jørn Nissen.Det sker heldigvis sjældent, at man har brug for sit reservehjul. Det sidder altid i en bøjle under teltvognen, og derfor er det vigtigt, at man under efterårstjekket efterser sit reservehjul. Det kan være, at det mangler luft eller måske skal udskiftes med et nyt, frisk et af slagsen. Vil man fuldende sit arbejde, kan det klares med en gang fælgrens til alufælgene, et dryp olie til koblingslåsen og måske en gang polish til glasfiberkarrosseriet.

Når sæsonen netop er slut, kan man stadig huske, hvad man lige stod og manglede i sommer. Det kan være en kørekappe, en ny stor bagageboks, et solsejl eller måske en gæstekabine, så man dermed får et par kvadratmeter mere plads i teltvognen i næste sæson.

Du kan enten besøge en forhandler og se udvalget eller finde en liste med masser af muligheder og ideer til tilbehør på vores hjemmeside, www.camp-let.dk, og så er det bare med at få udstyret bestilt, så det ligger klar til foråret, siger Hans Jørn Nissen.

Forhandlere - Oversigt over Camp-let forhandlere i verden

Website by Nobrainer Web