Medier er vilde med teltvogns-galninge

Der var landsdækkende tv i Slovenien, net-tv i Holland og regional tv i Danmark, da 43 teltvogns-galninge fra 5 lande drog på skiferie med deres Camp-let’er i de østrigske alper. Nu er Camp-let klar til næste projekt, nemlig campingmesserne i København og Herning.

Ejerne af Alpen Caravan Park i Achensee i Østrig har i den grad tjekket tophastigheden på campingpladsens elmålere, efter at pladsen har været vært for Camp-let Winter Challenge 2011. Der blev brugt varmeapparater og varmetæpper i den helt store stil, og desuden kræver det noget strøm at holde gang i professionelt tv-udstyr.

Medierne har nemlig fået øjnene op for en god historie, når teltvognsgalninge fra 5 landet drager på skiferie og overnatter i teltvogn. Camp-let Winter Challenge ligner nemlig vor tids svar på Scott og Amundsens Grønlandsekspeditioner. Teltene er udskiftet med Camp-let’er, og sæl- og bjørneskind er udskiftet med termobunde til sovekabiner, skiundertøj og jägertee.

Samtlige dette års 43 deltagere har meldt sig til næste års ski-udfordringer, og der er allerede kommet flere andre tilmeldinger. Hos Camp-let A/S agter direktør Hans Jørn Nissen dog ikke at slå dørene på vid gab, for folk skal være klar over, at man skal være lidt sejere end gennemsnittet for at bo og overnatte i en teltvogn i op til 16 graders kulde.

Man skal vist være lidt crazy for at være med. Det er nok også forklaringen på, at der har været så stor medieopmærksomhed om dette års tour. Både lokale medier og campingportalerne har omtalt Winter Challenge, og flere portaler har leveret dagbøger med tekst og billeder til deres hjemmesider, fortæller Hans Jørn Nissen.

En af de to landsdækkende tv-kanaler i Slovenien, Pop Tv, havde et reportagehold med i Østrig, og desuden sendte det hollandske campingmagasin, KCK, tv-indslag til en storskærm til campingfolket på Caravana-messen in Leeuwarden samt en stribe indslag til Youtube.com. Forud for afrejsen stod regionalstationen TV Syd også klar for et indslag om de godt 20 danskeres afrejse til kulden i Alperne.

Og så har der været en del radioindslag på DR-regionalstationer og store lokalradioer på Sjælland og Lolland-Falster. Det er lidt sjovt at opleve, at dét der startede som to mands væddemål i 2008, nu er blevet en folkelig begivenhed, siger Hans Jørn Nissen.

Han har fået de frosne tæer rettet ud og er gået i gang med det næste projekt, Camp-lets deltagelse i forårets to store campingmesser i henholdsvis Bella Center og Messecenter Herning. Her vil der naturligvis også blive vist film fra vinterens skitur, men det gælder først og fremmest om at få demonstreret, at man med en Camp-let kan komme ud i og tæt på naturen og samtidig bevare lysten til komfort, når der skal soves og laves mad.

Vi har henover efteråret og vinteren oplevet stor interesse fra både forhandlere og kunder på de udenlandske messer, som vi har deltaget i, og jeg er sikker på, at vi vil få samme oplevelse på messerne i København og Herning.

Forhandlere - Oversigt over Camp-let forhandlere i verden

Website by Nobrainer Web