Camp-let nu udelukkende med akryl telt

Fra 2014 er alle Camp-let teltvogne udstyret med et telt i akryl – en beslutning taget da fordelene ved akryltelte er langt flere end ved de traditionelle telte i bomuld.

Camp-let fra 2014 udelukkende med akryl telte

Et skifte baseret på erfaringer og best practice

Skiftet til akryl, sker efter omfattende tests, i samarbejde med vores mange årige samarbejdspartner Isabella, og er baseret på erfaringer fra disse test, samt erfaringer vi har gjort os fra vores tidlige modeller med akryltelte.

Best practice: stort set alle førende fabrikanter af fortelte, producerer i dag deres bedste telte i akryl, begrundelsen er enkelt, akryl er et bedre materiale.

Ovenstående gør, at vi anser akryl for at være det absolut bedste materiale til vores telte - akryl er det materiale som vi mener bedst opretholder vores høje krav til kvalitet, funktion og design.

Herunder lister vi nogle af de mange fordele ved telte i akryl

  • Akryl krymper ikke - modsætning til bomuld der krymper op mod 4% når det bliver vådt.
  • Akryl er åndbart - mindst lige så åndbart som bomuldstelte.
  • Akryl er holdbart - vores akryltelte er produceret af Isabella og er udstyret med dobbelte syninger og forstærkninger ved stænger.
  • Akryl telte er produceret i gennemfarvede fibre, der ikke falmer.
  • Akryl er nemmere at rengøre og vedligeholde end bomuld.
  • Akryl tørrer hurtigere end bomuld - bomuldstelte bliver gennemblødte ved regn og dug, hvor i mod et akryl telt ikke tager imod fugten og dermed tørrer hurtigere.

Vi håber i tager godt i mod vores nye telte og at i vil glæde jer over og nyde den høje kvalitet, funktion og design som vi hos Camp-let altid stræber efter i vores produkter.

Forhandlere - Oversigt over Camp-let forhandlere i verden

Website by Nobrainer Web