Kritisk rejsejournalist tjekker populær teltvogn

Står det til Danmarks førende journalist inden for campingstof skal der ændres et par småting på Camp-letten. Men i den samlede bedømmelse disker Anne-Vibeke Isaksen op med topkarakterer efter 14 dage på danske og hollandske veje og campingpladser.

Kritisk ferietest

Producenter af campingvogne og udstyr får ren besked hos Anne-Vibeke Isaksen, hvis de sjusker sig fra opgaven eller sender hende ud at teste et ”mandagseksemplar”.

Camp-let A/S er derfor yderst tilfreds med hendes karaktergivning, efter at hun og ægtefællen, tv-fotograf Rasmus Schønning har turneret i Holland i to uger med en teltvogn fra den sønderjyske fabrik.

Vi ved fra vore kunder og forhandlere, at vi roligt kan stole på det produkt, som vi sender på gaden. Alligevel er man da lidt spændt, når det er en erfaren rejse- og campingjournalist som Anne-Vibeke Isaksen som skal tjekke grejet, siger marketingschef Hans Jørn Nissen, Camp-let A/S.

Anne-Vibeke Isaksen driver firmaet Rejsejournalisten samt internetportalen Campingdanmark.dk. Hun er dog mest kendt fra sine campingudsendelser på DK4, men optrådte også som ekspert i nogle af DR´s campingudsendelser sidste år. Normalt har Anne-Vibeke børnene Mie og Mathias med på sine anmelderture, men de var på ferie hos deres bedsteforældre, mens hun og Rasmus var i Holland for at lave optagelser til to tv-udsendelser. Begge sendes næste forår på DK4, og alt i alt gennemfører parret i år en halv snes ture i telt, teltvogn eller campingvogn.

Selvfølgelig skulle Camp-letten til Holland, teltvognenes højborg. I Holland er der 16 millioner indbyggere klemt sammen på et areal svarende til Danmark, og det er noget af en øvelse at få opbevaret en campingvogn. Så går det nemmere med en Camp-let, der kan stå på højkant ved siden af en bil i garagen eller carporten. Desuden hænger hollændernes begejstring for teltvogne sammen deres mentalitet, at de elsker den frie ferieform, siger Anne-Vibeke.

Selv om der blot var en lille bil foran Camp-letten, kunne hun overhovedet ikke mærke på hverken bilen eller brændstoføkonomien, at der var noget på slæb. Da parret højst sov to nætter på hver plads, blev der i den grad stillet op og pakket sammen på turen. 15 minutter efter ankomsten på pladsen var Camp-letten indflytningsklar, beretter hun.

Vi kører som regel med en campingvogn, så vi kunne tydeligt mærke forskellen. Camp-let er Tempo 100 godkendt i Tyskland, så man smutter til Holland på ingen tid. Det gik bare ud over stepperne.
Jeg elsker at bo i telt, og Camp-letten forener oplevelsen at høre vinden ruske i teltet eller fuglene synge med muligheden for at sove godt om natten i en dobbeltseng med ordentlige madrasser, siger Anne Vibeke Isaksen.

Hun fandt hverken fejl eller deciderede kritikpunkter, men fabrikken i Arnum ved Gram får et par tips, hvad hun synes, at man bør ændre.
Anne Vibeke efterlyser en hasp, så låget på bagagerumsboksen ikke kan røre ved teltdugen samt en gummikant på stållågen på køkkenskabet.

Det må man jo sige er billigt sluppet og noget, som vi nu kigger på. Men uanset hvad hun nåede frem til, er det altid sundt at få sine produkter kigget grundigt efter og også gennem de forbrugerkritiske briller.
For os handler det jo netop om at give forbrugerne den bedste vare og nogle rigtig gode oplevelser, siger Hans Jørn Nissen.

Forhandlere - Oversigt over Camp-let forhandlere i verden

Website by Nobrainer Web