Camp-let forvandlede lavbudget til superferie

Familien Fey fra Gram priser sig lykkelig over, at den i sidste øjeblik droppede teltet til fordel for en lejet Camp-let. Få timer efter ankomsten til en fynsk campingplads, oplevede Danmark nemlig sommerens værste skybrud.

Lavbudget til superferie

Der holdes igen på feriebudgetterne i mange danske hjem og således også hos familien Fey i Gram. Her forvandlede en Camp-let imidlertid et lavbudget til en superferie i det danske sommerland.

33-årige Mette Fey er farvehandler, mens John, 39, er smed. Parret er begge fritstillet fra deres job og er således nogle af de danskere, som er hårdt ramt af flere års afmatning i samfundet.

Jobsituationen er usikker, og der er ikke ligefrem masser af ledige stillinger i Sønderjylland. Vi ville på ferie med vores børn, Astrid og Mikkel på 4 og 10 år, og havde egentlig besluttet at køre af sted med et telt. Men et par dage inden vi skulle af sted, begyndte John så småt at få klaustrofobi over tanken ved at skulle bo i telt, og så var gode råd dyre, fortæller Mette Fey.

Det var for sent at leje hytter blot to dage før højsæsonen begyndte, men i stedet gik John på jagt efter en udlejnings Camp-let, som han kunne leje med kort varsel. Den stod klar i indkørslen dagen efter, og så susede familien af sted mod Lundeborg på Fyn.

His man pakker Camp-let’en rigtig, er der også plads til en masse bagage i vognen, og John var lidt imponeret over, at vognen lå så godt på vejen.

Da vi kom til Lundeborg om eftermiddagen og stillede vognen op, var der fint vejr. Men det varede kun til aften, så kom sommerens værste skybrud. Da priste jeg mig godt nok lykkelig over, at John havde fået erstattet teltet med en Camp-let, for jeg kunne sagtens forestille mig, hvordan alting må have sejlet i et telt, når der kommer så meget vand på så kort tid, fortæller Mette Fey.

Familien er begejstret for indretningen i en Camp-let, hvor den ene af sovekabinerne om dagen også fungerer som legehule for lille Astrid.

Både vognen og forteltet større, end man forestiller sig, og der er god plads til to voksne og to børn. Køkkenet er også rigtig praktisk, og jeg lavede en aften en hel middag på det, som stod jeg hjemme i mit eget køkken, fortæller Mette Fey.

Det blev til en lille uges spareferie i det fynske og så tilbage til en masse praktiske sysler i familiens hus i Gram. Mette Fey vil dog ikke udelukke, at hun og John hægter Camp-let’en på trækkrogen igen og snupper yderligere et par dages luksusferie til billige penge.

Forhandlere - Oversigt over Camp-let forhandlere i verden

Website by Nobrainer Web