Få det optimale udstyr med på Camp-let ferien

Camp-let blev ved årsskiftet en del af Isabellafamilien. Og med Camp-let som det nye familiemedlem, er der også skabt en ny synergi. Ikke nok med at Isabella i mere end 20 år har stået for produktionen af teltene til Camp-let vognene, så passer Isabellas udstyr også perfekt til Camp-let’en og er med til at understøtte tankegangen om at campere på en let måde.

accessories odinCampingmøbler til hele familien

Eksempelvis kan I uden problemer stable 4 Odinstole ovenpå hinanden i Camp-let’ens sovekabine og stadig have plads til bagage og andet udstyr. 4 Odinstole fylder blot 36 cm i højden, når de er stablet ovenpå hinanden. Stolen har 7 forskellige positioner fra den yderste afslapning til behagelig oprejst position og kan omdannes til en liggestol, hvis I sætter den sammen med en fodstøtte. På den måde slipper I for at slæbe to forskellige stole med på ferie.

Skab den rette belysning

accessories clicklightaccessories triplight

Isabellas innovative og populære lyskilder passer ligeledes perfekt i Camp-let’en. Klik en ClickLight på teltstangen og skab en vaskeægte hyggestemning i Camp-let’en med et behageligt og varmt lys. ClickLight er en enkel og elegant LED skinne med touch sensor til dæmpning af lyset.

Eller måske foretrækker i 3 i 1 lampen TripLight? TripLight er en smart LED lampe der både kan klikkes på teltstangen, bruges som lommelygte og laves om til en bordlampe ved køb af en lampe bordstander. Den smarte 3 i 1 lampe er batteridrevet (5 timers batteritid) og har en behagelig og blød lyskilde.

 

Forhandlere - Oversigt over Camp-let forhandlere i verden

Website by Nobrainer Web