Der er mange flere gode grunde, men her får du

Gode grunde til at vælge en Camp-let

1. Kåret af Caravan Club til Englands bedste teltvogn 5 år i træk
Camp-let har været på det engelske marked i 5 år, og hvert år har Camp-let taget prisen som bedste teltvogn. Prisen gives for bedste kvalitetsdesign og kvalitet. For første gang i engelsk Caravan Club’s historie, har et mærke vundet prisen to gange i træk – Camp-let har nu 5 diplomer hængende.
 
2. Opstilles i tre nemme trin, og herefter er du er klar til at nyde ferien.
Camp-let’ens lave vægt gør den nem at håndtere og skubbe på plads på campingpladsen – herefter skrues støttebenene ned, køkkenet svinges ud, låget vippes over og teltet rejses – nu skal teltet bare pløkkes, hvorefter du er klar til at nyde ferien.

TYy5hIHrxMI


3. Du kan rejse nemt og hurtigt – Camp-let kan trækkes alle biler
Camp-let kan trækkes af næsten alle biler, har bilen en tilladt trækkraft på 250 kg – så kan du komme afsted.

4. Ingen vægtafgift, ingen forøget benzinforbrug og frit syn bagud
Da Camp-let’en holdes på en totalvægt på 500 kg skal du ikke betale vægtafgift. Forsikring, inkl. kasko, koster ca. kr. 700 ,- og så forøger Camp-let’en ikke dit benzinforbrug
 
5. Camp-let opbevares nemt på højkant og kræver minimalt vedligehold
Med en opbevaringsbøjle stilles vognen på højkant og kantskubbes ind i garagen. Camp-let’en er produceret i glasfiber og alle metaldele er overfladebehandlet.
 
6. Camp-let giver dig frihed til at opleve alle dine favorit feriesteder
Med Camp-let fastlåser du dig ikke til et bestemt feriested, men kan straks komme afsted – hvis vejret skulle ændre sig, eller du er færdig med at udforske ferieområdet.
 
7. Hurtigt klar og afsted på weekendturen

Med stor fordel kan Camp-let medbringes på f.eks weekendture, til konfirmation på den anden side af Storebælt – eller andet der kræver en enkelt overnatning.
 
8. Standardindretning: 2 dobbeltsenge, lækkert køkken og stort opholdsrum
Alle modeller har som standard to store dobbelte sovekabiner og stort opholdsrum. Efter behov har modellerne forskelligt køkken. Både sovekabinerne og teltet rejses i en og samme bevægelse. Er I kun to personer kan den ene kabine bruges til sidde- og bagageplads.
 
9. Design din personlige Camp-let med ekstraudstyr
Camp-let har gennem mange år udviklet forskelligt udstyr, ofte på forespørgsel fra erfarne kunder. Det giver dig muligheden for, at tilpasse Camp-let’en efter din families behov.
 
10. Tests og kundernes erfaringer giver Camp-let den høje funktionalitet og kvalitet
For at skabe de bedste teltvogne, lytter vi naturligvis til vores kunders erfaringer og ideer. Foruden dette benytter en del af Camp-let’s ansatte også Camp-let i ferien eller weekenden.
 
11. Camp-let er produceret i langtidsholdbare materialer
Camp-let er udstyret med kvalitetstelt fra Isabella, som med 50 års erfaring kæler for selv den mindste detalje.

12. Stor bagageplads i Camp-let giver plads i bilen
De fleste modeller tilbyder stor bagageplads inde i vognen, i daglig tale beskrives dette med 8 kasser øl og et par badebukser.

13. Alle modeller med akryl telt fra Isabella
Fra 2014 er alle Camp-let teltvogne udstyret med et telt i akryl – en beslutning taget da fordelene ved akryltelte er langt flere end ved de traditionelle telte i bomuld. Læs mere om akryl her.

Forhandlere - Oversigt over Camp-let forhandlere i verden

Website by Nobrainer Web