Telt og hynder

Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål til Camp-let om telt og hynder.

 • Skal jeg efterimprægnere mit telt?

  Teltet på en Camp-let er syet af Isabella en af europas førende teltfabrikanter og teltet er imprægneret fra fabrikken og skal ikke efterimprægneres. Skulle man have fået smuds eller skidt på teltet, findes der forskellige rengøringsmidler og metoder, se www.isabella.net

 • Kan teltet afmonteres?

  Teltet kan nemt afmonteres. Video kommer!

 • Hvordan kan jeg evt. forebygge mod kondensvand?

  Man kan forebygge mod kondensvand ved at bruge ventilationsåbningerne. Der er også mulighed for at anvende lamelbunden (ekstra udstyr) og derved opnå en luftcirkulation under madrasserne.

 • Hvad gør jeg når jeg pakker ned i regnvejr?

  Skulle man være så uheldig at pakke sammen i regnvejr, vil vi anbefale at man har et tyndt stykke plastic liggende under madrassen, dette plastic lægger man mellem inderkabinerne og yderteltet, selvom teltet er drivende vådt udenpå, bevirker imprægneringen at den kun er klam på indersiden.

  Bemærk at man maksimalt må køre med vådt sammenpakket telt i 24 timer inden det igen skal slås op. Det er dog forbavsende hurtigt teltet tørrer ved ophør af regnen.

 • Mine sovekabiner er blevet beskidt, kan de maskinvaskes?

  Ja, sovekabinerne kan maskinvaskes, brug maskinens skåne program og sæt den på 30 grader. Kabinerne kan naturligvis også håndvaskes. Begge metoder har vist gode resultater.

 • Mine hynder er blevet beskidt, kan de maskinvaskes?

  Ja, hyndebetrækket kan tages af og maskinvaskes på 30 grader. Træk betrækket på igen når stoffet er fugtig, det vil gøre det nemmere at trække stoffet på hynderne igen.

 • Kan vi købe nye hynder til vores gamle model?

  Ja, de hynder der bliver brugt i de nye vogne i dag, passer til alle ældre modeller, kontakt en forhandler for pris.

Forhandlere - Oversigt over Camp-let forhandlere i verden

Website by Nobrainer Web