De bedste teltvogne i verden

Camp-let teltvogne giver dig den bedste ferie!

 • 2GO

  2GO

  Du kan tilpasse Camp-let 2GO til dine behov. Camp-let 2GO giver masser af plads, to dobbelte sovekabiner og et luftigt opholdsrum.

  2GO
 • Classic

  Classic

  Camp-let Classic er den ideelle teltvogn for dem, der vil forkæles med lidt ekstra feriekomfort. Med det 18 kvadratmeter store telt er der rigelig plads til en familie på fire.

  Classic
 • Premium

  Premium

  Camp-let Premium er elegant designet og gennemtænkt ned til mindste detalje. Det 18 kvadratmeter store telt kan udvides i det uendelige med ekstra fortelt(e). Indgangspartiet kan sænkes som på en veranda, eller helt fjernes.

  Premium

Camp-let 5. generation – et nyudviklet teltvognsprogram program hvor mange års erfaring er blevet kombineret med input fra trofaste kunder.

Nye vogne og flere teltdetaljer

Vores nye vogne er aerodynamisk designet for at gøre rejsen mere økonomisk og miljøvenlig. ­Vognen byder også på endnu større bagageplads og en ­finpudsning af køkkenfunktionaliteten.

De integrerede aluminiums tagrælinger giver dig muligheder for nem montering af ekstraudstyr efter dit behov.

Teltprogrammet byder på mange nye detaljer, som er med til at gøre jeres ferie endnu mere bekvem. Gennemtestede materialer giver et perfekt indeklima, samt en længere levetid på jeres Camp-let.


Find den rigtige model til dig

Forhandlere - Oversigt over Camp-let forhandlere i verden

Leder du efter udstyr og tilbehør til din Camp-let?

Der findes masser af udstyr til de forskellige Camp-let modeller, vi har samlet det på en side for dig, følg blot linket herunder.

Udstyr og tilbehør til din Camp-let

Website by Nobrainer Web